Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan
 

Om Next Improvement Sweden AB

Vi på Next Improvement verkar för att våra kunder ska uppnå förlustfria och effektiva processer. Det uppnås när organisation, processer och stödsystem samverkar i det vardagliga arbetet.Våra konsulter har gedigen praktisk erfarenhet och hög kunskap inom aktuella områden.

Vårt koncept bygger på att det vi kan utbilda i kan vi också erbjuda som tjänst eller implementera i kundens verksamhet. Vi säkerställer att teori går till praktisk tillämpning utifrån kundens behov och förutsättningar.Våra kunder finns i Sverige och delar av Europa och vi verkar där våra kunder finns.

Våra produkter och tjänster

Next Improvement verkar som en helhetsleverantör mot företag som vill effektivisera, kostnadsreducera eller kvalitetssäkra sin verksamhet. Våra produkter och tjänster ligger enskilt i våra tre ringar i form av process, organisation och stödsystem eller sammanfogade som en helhetslösning.

Process

Produkter och tjänster för att kartlägga och standardisera kundens verksamhet i olika former.

Organisation

Produkter och tjänster för att tillföra:

  • Kunskap till organisationen.
  • Resurser tillfälligt eller permanent till organisationen.
  • Next Improvement som en förlängning till organisationen.

Stödsystem

Produkter och tjänster för att tillföra eller anpassa olika stödsystem för att generera effektiva processer i kundens verksamhet.

Utvecklingsprogram

Här tar Next Improvement ett helhetsåtagande för att kunden ska nå det önskade läget i respektive utvecklingsresa.

 

Kontor och utbildningscentra

Vi har kontor i Skövde och Västerås. I Skövde finns också vårt utbildningscenter beläget i centrum på Storgatan 20, med närhet till resecentrum, hotell och goda parkeringsmöjligheter. Skövde erbjuder även ett stort utbud av bl.a. kultur, idrott, äventyrsbad, pubar och restauranger inom gångavstånd. I Västerås har vi våran support till underhållssysytemet Rejus. 

Via våra samarbetspartners har vi tillgång till utbildningslokaler på orter som exempelvis Örebro, Göteborg, Borås, Västerås, Västervik, Kalmar, Norrköping, Katrineholm och Trollhättan

Senast publicerad: 170208 | Powered by SiteSmart