Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

          Organisation

Utbildning

För ökad kunskap erbjuder vi öppna utbildningar som hålls i vår utbildningslokal i centrala Skövde eller som företagsanpassade på plats hos er. Utbildningarna ligger på olika nivåer, alltifrån introduktionsutbildningar som ger insikt och förståelse, till utbildningar som ger kunskap, till fördjupade utbildningar som även ger färdighet i ämnet. Upplägget varvar teori och prakriska övningar.

Coachning

För att agera bollplank och stöd i samband med organisationsförändringar och utvecklingssteg, erbjuder vi löpande coachning.

Auditering

Vi erbjuder auditering vilket innebär att vi tillsammans kartlägger organisationens nuläge och definierar det önskade läget.

Tjänster/Rekrytering

För tillfällig resursförstärkning till er organisation erbjuder vi konsulttjänster inom våra specialistområden. För permanent resurstillsättning kan vi hjälpa till med intern och extern rekrytering till er organisation. Rekryteringen fokuserar på personliga egenskaper och erfarenheter. I de fall perfekt matchning uteblir gällande kunskap utvecklar vi personen med hjälp av våra rollbaserade utbildningar och vårt mentorskap.

 

Senast publicerad: 170208 | Powered by SiteSmart